Explore the North

Op 22 november wordt voor de derde maal het multidisciplinair cultureel festival Explore the North in Leeuwarden georganiseerd. Het programma richt zich op muziek, literatuur en poëzie rondom schrijvers en muzikanten die zijn geworteld in de noordelijke cultuur.

Explore the North


Explore the North is in kultureel stedsfestival dat de histoaryske binnenstêd fan Ljouwert as poadium brûkt foar muzyk, literatuer, byldzjende keunst en mear.
Leeuwarders, Noorderlingen en cultuurliefhebbers kunnen alvast zaterdag 22 november 2013 in de agenda noteren voor de 3e editie van Explore the North. Net als in de eerste editie wordt de historische binnenstad van Leeuwarden als podium gebruikt voor muziek, literatuur, beeldende kunst en meer. Bezoekers ontdekken de stad daarbij zoals ze haar nog nooit beleefd hebben. Een intiem festival in donkere winterse dagen waar iedereen zich kan opwarmen aan vele mooie optredens en activiteiten.


Mear ynformaasje en kaartferkeap


Voor informatie over het programma, locaties en tijden en de kaartverkoop kijk op de website van Explore the North (iepenet yn nij finster).

Lokaasjeynformaasje

Jo ha Javascript nedich om dizze kaart sjen te kinnen.

Myn wyk of doarp

Heech kontrast

Logo Drempelvrij